Media o nas

Seria publikacji o nowościach firmy Comprital Polska na portalu www.ilody.com.pl

Pokazy lodowego sushi na stoisku Arlekino http://ilody.com.pl/wiadomosci/aktualnosci/379-pokazy-lodowego-sushi-na-stoisku-arlekino.html Przewodnik dla branży lodziarskiej po targach Expo Sweet http://ilody.com.pl/wiadomosci/aktualnosci/388-przewodnik-dla-branzy-lodziarskiej-targi-expo-sweet-2014.html 20-lecie firmy Arlekino Sp. z o.o. http://ilody.com.pl/wiadomosci/aktualnosci/390-20-lecie-firmy-arlekino-sp-z-o-o.html Nowości firmy COMPRITAL http://ilody.com.pl/wiadomosci/nowosci/396-nowosci-firmy-comprital-od-arlekino.html Targi Expo Sweet 2014- podsumowanie. http://ilody.com.pl/wiadomosci/aktualnosci/405-targi-expo-sweet-2014-podsumowanie.html Program Giubileo – doskonałość lodów tradycyjnych http://ilody.com.pl/wiadomosci/ciekawostki/410-program-giubileo-doskonalosc-lodow-tradycyjnych.html ATHENAEUM – centrum profesjonalnego kształcenia w firmie COMPRITAL S.p.A. http://ilody.com.pl/wiadomosci/aktualnosci/413-athenaeum-centrum-profesjonalnego-ksztalcenia-w-firmie-comprital-s-p-a.html Lodowa baza od czekoladowego króla

Czytaj więcej...

Lodowe sushi – deser inny niż wszystkie – bezpłatne szkolenia dla lodziarzy i cukierników 18-20 luty 2014

Comprital Polska Sp. z o.o. zaprasza na jedyne w Polsce pokazy przygotowywania lodowego sushi w wykonaniu Filippo Novelli, zwycięzcy Coppa del Mondo della Gelateria 2012. Pokazy odbywać się będą na Targach Expo Sweet w Warszawie, na stoisku firmy Comprital Polska Sp. z o.o. (nr 24) w dniach: 18–20 luty 2014 w godz.: 12:00, 14:00 i 16:00.

Czytaj więcej...

Polska w czołówce światowego lodziarstwa!

18-19 stycznia br. odbyła się 6. edycja Lodziarskiego Pucharu Świata. W tym roku do rywalizacji medalowej stanęli profesjonaliści z 11 państw, 5 kontynentów. Dla nas były to mistrzostwa wyjątkowe, ponieważ mogliśmy obserwować zmagania rewelacyjnego zespołu reprezentantów Polski. W przeddzień mistrzostw drużyny losowały numery boksów i jednocześnie kolejność prezentowania prac konkursowych. Zawodnicy mieli 2 dni na

Czytaj więcej...