Media o nas

Nowoczesne lody tradycyjne

Jak pogodzić wysokie zaufanie klientów do rzemiosła z faktem, że lody rzemieślnicze wciąż nie są marką rozpoznawalną samą w sobie? Gdzie jest potencjał innowacyjności lodów rzemieślniczych, który będzie korespondował z potrzebami współczesnego konsumenta? Zacznijmy od tego, że rzemieślnicy nierzadko błędnie interpretują potrzeby tego rynku. Nie kierują się – tak jak duże, międzynarodowe koncerny – dokładnymi

Czytaj więcej...

Sztuka i jakość w lodach

Finezja, piękno wykonania i najwyższa jakość lodów ‒ to wszystko złożyło się na cykl szkoleń „Poznaj Warsztat Mistrzów” z udziałem Filippo Novelli i Aleksandry Sowy, zorganizowanych przez Comprital Polska. Pierwsze spotkanie odbyło się 5 maja br. w Gdańsku przy współpracy z firmą Nestor s.c. Na szkolenie do Hotelu Novotel Marina przyjechało ponad 60 zaproszonych gości.

Czytaj więcej...