Lodowe sushi – deser inny niż wszystkie – bezpłatne szkolenia dla lodziarzy i cukierników 18-20 luty 2014

Comprital Polska Sp. z o.o. zaprasza na jedyne w Polsce pokazy przygotowywania lodowego sushi w wykonaniu Filippo Novelli, zwycięzcy Coppa del Mondo della Gelateria 2012. Pokazy odbywać się będą na Targach Expo Sweet w Warszawie, na stoisku firmy Comprital Polska Sp. z o.o. (nr 24) w dniach: 18–20 luty 2014 w godz.: 12:00, 14:00 i 16:00.

W ramach realizacji potrzeb lodziarzy i cukierników Comprital Polska Sp. z o.o. zorganizowało cykl praktycznych, bezpłatnych szkoleń prowadzonych przez dr Marka Borowińskiego eksperta od Visual Merchandisngu i zwiększania sprzedaży, konsultanta, doradcę i szkoleniowca wielu firm. Szkolenia odbywać się będą w ramach Targów Expo Sweet w Warszawie ul. Marsa 56C.

Tematy i terminy bezpłatnych szkoleń:

„Jak zwiększyć sprzedaż w lodziarni i cukierni – czyli sekret właściwej aranżacji i komunikacji punktów sprzedaży.”

Szkolenie to uświadamia, jak właściwie urządzić lodziarnię/cukiernię, tak, aby wpłynąć na zachowanie klientów, celem zwiększenia sprzedaży.

„E-Visual Merchandising i psychologia koloru w branży lodziarskiej, czyli jak skutecznie komunikować się z klientami”.

Podczas tego szkolenia uczestnicy dowiedzą się, w jaki sposób rozmieszczenie produktów na stronie internetowej wpływa na decyzje zakupowe klienta oraz jakie zastosować kolory, aby zwiększyć sprzedaż.

Pobierz pełną wersję artykułu w PDF

Artykuł pochodzi z magazynu Mistrz Branży, www.mistrzbranzy.pl

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress