Smaki lata

Print Friendly, PDF & Email

 

Biała Czekolada z ryżem i Toffi

Receptura Kg
Baza biała 4,00
Pasta Caramello Scuro 0,2
 Variegato Chocco Rice Bianco  0,3
Variegato Toffee mou 0,3

 

Biała Czekolada z jogurtem,wiśnią i czekoladą 

Receptura Kg
Baza biała 4,00
Pasta Biała Czekolada Giubileo 0,32
 Yopiu  0,07
Variegato Amarena 0,3

Lody przełożyć jeszcze Nero Fondente

 

Orzech Włoski z Figą 

Receptura Kg
Baza biała 4,00
Pasta Noce – orzech włoski 0,36
 Variegato Fico Caramellato  0,3
Dekstroza 0,12

ZAMÓW PRODUKTY I WYPRÓBUJ RECEPTURĘ:

Inne receptury:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress