VARIEGATURY EXCELLENCE I STRACCIATELLE

Smaczne, kremowe, chrupiące lub miękkie, kolorowe, a przede wszystkim pyszne jak marzenie. Gama variegatur Comprital sprawi, że Twoje lody będą jeszcze lepsze i zakochają się w nich nawet najbardziej wymagający klienci. Możesz je stosować do produkcji tortów, które będą się świetnie prezentowały na każdym stole. Wyjątkowe linie smakowe, które sprawią że Twoje kreacje będą jeszcze bardziej wyjątkowe. To doskonały sposób na wyrażenie Twojej kreatywności.

 

Pasta variegato czekolada mleczna z orzechami laskowymi i waflami.

Pasta variegato ciemna czekolada z ryżem.

Pasta variegato biała czekolada z ryżem.

Pasta variegato czekolada – kawa z krokantem migdałowym i orzechami laskowymi.

Pasta variegato karmelizowane figi.

Pasta variegato poziomka.

Pasta variegato z kruchymi ciasteczkami.

Pasta variegato owoce leśne.

Pasta variegato czekolada – orzech. 

Pasta variegato biała czekolada – orzech.

Pasta variegato wegańska czekolada – orzech z malinami. 

Pasta variegato wegańska czekolada – orzech.

Pasta variegato karmel (krem).

Pasta variegato karmel krówkowy z orzechową posypką.

Pasta variegato brzoskwinia z szafranem.

STRACCIATELLE

 

Ta czekolada w butelce staje się płynna w temperaturze powyżej 20°C, zaś po zetknięciu z lodami zmienia postać na stałą i chrupiącą. Wygodna do stosowania jako straciatella w kuwecie, ale również w pucharkach i na lody w waflu.

To nie jest zwyczajna straciatella, ani typowy czekoladowy topping.

Straciatella do stosowania jako chrupiąca polewa w lodach impulsowych. Jakość za rozsądną cenę.

Idealna dla lodziarni czekoladowa polewa, z masłem kakaowym, zapewniająca niebiańskie doznania na podniebieniu.

Pasta biała czekolada o mocnym, naturalnym aromacie, bez emulgatorów i dodatkowych substancji.

Wyrazisty smak dla prawdziwych znawców czekolady.