Kompletna linia past do tworzenia smaków nawiązujących do włoskiej tradycji wraz z nowoczesnymi propozycjami do zastosowania zarówno w lodziarniach, jak i cukierniach.
Koncentraty
Koncentraty
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | H/C | ||||||
B156C | CIOCCOLATO 130 | Produkt w proszku do produkcji lodów i semifredo, może być stosowany na zimno. Dodany do białej bazy pozwoli na uzyskanie wszystkich smaków mlecznej oraz gorzkiej czekolady. | 130g/l | 2 | 4 | Czekolada | H/C | ● | ● | ● | ● | ● | |
P1188 | CIOCCOLATO BIANCO | Produkt w proszku na bazie białej czekolady charakteryzujący się przyjemnymi nutami mleka i wanilii. | 50-70g/l | 1 | 10 | Biała czekolada | ● | ||||||
P394 | CIOCCOLATO MIX GIUBILEO | Produkt na bazie proszku z gorzkiej czekolady i niskotłuszczowego kakao. Idealny do sorbetów czekoladowych, musów, kremów, bavarois i gorącej czekolady. | 10% | 1,5 | 2 | Gorzka czekolada | ● | ● | ● | ||||
P455C | LIQUIRIZIA PURA PREMIUM | 100% czysty proszek lukrecjowy bez aromatów i cukrów. | 25g/l | 1 | 10 | 100% czystej lukrecji | ● | ● | ● | ● | |||
P408A | MASCARGEL GIUBILEO | Produkt w proszku o charakterystycznym aromacie mascarpone, podkreślającym smak świeżych serów. | 50g/l | 1 | 8 | Ser mascarpone | ● | ● | |||||
P265 | RINFORZA GUSTO PANNA | Produkt w proszku rozpuszczalny zarówno na gorąco jak i na zimno. Mocny kremowy smak sprawia, że idealnie nadaje się do charakteryzowania aromatu lodów według uznania. | 20g/l | 1 | 10 | Krem | H/C | ● | ● | ||||
P015B | SUPERLEMON | Produkt w proszku na bazie naturalnych aromatów i soku z cytryny do stosowania jako baza owocowa. | 35g/l | 1 | 10 | Cytrynowy | ● | ● | ● | ● | |||
P054A | SUPERLEMON S.A. | Produkt w proszku na bazie naturalnych aromatów i soku z cytryny, bez stabilizatorów, do stosowania z bazą owocową jako aromat. | 35g/l | 1 | 10 | Cytrynowy | ● | ● | ● | ● | |||
P003B | SUPERYO | Produkt na bazie jogurtu i naturalnych aromatów, o delikatnym smaku jogurtu, lekko kwaśny. | 50g/l | 1 | 10 | Cały jogurt | ● | ● | |||||
P485 | TE’ MATCHA GIUBILEO | Produkt w proszku na bazie japońskiej herbaty Matcha, pozbawiony aromatów i barwników. | 100g/l | 1 | 12 | Herbata Matcha | ● | ● | ● | ● | |||
P1189 | TIRAMISU
|
Produkt w proszku o charakterystycznym smaku kremu mascarpone wzbogaconym lekką nutą palonej kawy. Idealny do tworzenia przepisów o smaku tiramisu. | 50g/l | 1 | 10 | Tiramisu | ● | ||||||
P1187 | YOGURT GRECO | Produkt w proszku na bazie jogurtu greckiego. | 50g/l | 1 | 10 | Jogurt grecki | ● | ||||||
P400 | YOPIU’
|
Produkt o wyraźnym i trwałym smaku jogurtowym, z przyjemną kwaskową nutą. | 50g/l | 1 | 10 | Jogurt | ● | ● |