Pobierz katalog

LE MONELLE

Kremy do dekorowania

Le Monelle to linia czekoladowych i orzechowych variegatur, o wyjątkowo wszechstronnych zastosowaniach w lodziarstwie i cukiernictwie. Le Monelle dostępne są również w wersji vegan, bez składników pochodzenia zwierzęcego.

Monella to krem z czekolady i orzechów laskowych, do umieszczenia w kuwecie w temp. -15° C lub do przełożenia lodów kremowymi warstwami.

Biały krem do dekorowania, z wyraźnym posmakiem mleka i odrobiną wanilii. Do umieszczenia w kuwecie w temp. -15° C lub do przełożenia lodów kremowymi warstwami.

Krem o zdecydowanym i wyraźnym smaku karmelu.

Czekoladowo – orzechowy krem do dekorowania. Nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego. To ekskluzywna receptura opracowana przez mistrza cukiernictwa wegańskiego – Emanuele Di Biase.

Sos kakaowo – orzechowy. Nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego. Wzbogacony liofilizowanymi, chrupkimi malinami. Certyfikowany przez Vegan OK. Intensywny i wyjątkowy smak.