Gama stabilizowanych mieszanek bez mleka i tłuszczu, które pozwalają na uzyskanie sorbetów charakteryzujących się doskonałą kremowością i smarowalnością.
Bazy owocowe
Bazy owocowe - niskie dozowanie
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | C/F | A/V | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
B848 | PERFECTA PLUS | Baza do przygotowania zarówno na gorąco jak i na zimno, bez emulgatorów. Pozwala na otrzymanie sorbetów o wyjątkowej kremistości i długiej stabilności. Podkreśla smak świeżych owoców. | 40g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | C/F | ● | ● | ● | ● | ||
B022 | PERFECTA | Baza o niskim dozowaniu, gwarantuje najwyższą stabilność i trwałą strukturę we wszystkich środowiskach, również najbardziej kwaśnych. | 40g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | C/F | ● | ● | ● | ● | ||
B213 | PERFECTISSIMA | Baza odporna na wahania temperatury, posiada zdolność do utrzymania naturalnych barw owoców. Długotrwała kremowa struktura. | 80g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | C/F | ● | ● | ● | ● | ||
B217B | FRUTTA PIU’ GIUBILEO | Całkowicie naturalna baza do stosowania na gorąco, idealna do produkcji sorbetów lub Variegatur. | 100g/l | 1 | 12 | Neutralny | C | ● | ● | ● | ● | ● |