Gama stabilizowanych mieszanek bez mleka i tłuszczu, które pozwalają na uzyskanie sorbetów charakteryzujących się doskonałą kremowością i smarowalnością.
Bazy owocowe
Bazy owocowe - wysokie dozowanie
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | C/F | A/V | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
B150 | SOLOFRUTTA | Idealna baza do produkcji sorbetów najwyższej jakości, bez dodatku wody. |
300g/l | 0,9 | 12 | Neutralny | F | ● | ● | ● | ● | ||
PC670 | SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO | Baza naturalna, nie zawiera emulgatorów, posiada tylko naturalne składniki. Idealna do robienia sorbetów, Cremolata i Semifreddo. |
310g/l | 1,25 | 10 | Neutralny | F | ● | ● | ● | ● | ||
P778 | SPEEDY FRUTTA STEVIA | Gotowy produkt bogaty we włókna, idealny do produkcji doskonałych sorbetów. Prosta receptura, kremowa konsystencja. |
360g/l | 0,9 | 12 | Neutralny | F | ● | ● | ● | ● | ||
P190 | SPEEDY FRUTTA | Gotowy produkt do łatwego i szybkiego przygotowania na zimno sorbetów owocowych. |
450g/l | 0,9 | 12 | Neutralny | F | ● | ● | ● | ● |