Gama stabilizowanych mieszanek bez mleka i tłuszczu, które pozwalają na uzyskanie sorbetów charakteryzujących się doskonałą kremowością i smarowalnością.
Bazy owocowe
Bazy owocowe - wysokie dozowanie
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | C/F | A/V | |||||
B150 | SOLOFRUTTA | Idealny do tworzenia miękkich i kremowych sorbetów z bardzo dużą zawartością owoców. | 300g/l | 0,9 | 12 | Neutralny | F | ● | ● | ● | ● | ||
PC670 | SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO | Kompletna, naturalna baza w syropie, pozbawiona emulgatorów i złożona wyłącznie z naturalnych składników, zawierająca cukier trzcinowy i winogronowy. Idealnie nadaje się do tworzenia sorbetów i kremolatów na zimno. | 310g/l | 1,25 | 10 | Neutralny | F | ● | ● | ● | ● | ||
P778 | SPEEDY FRUTTA STEVIA | Gotowy do użycia produkt, bogaty w błonnik, idealny do stworzenia sorbetu o doskonałej strukturze i kremowej konsystencji. | 360g/l | 0,9 | 12 | Neutralny | F | ● | ● | ● | ● | ||
P190 | SPEEDY FRUTTA | Gotowy do użycia produkt przeznaczony do szybkiego i łatwego przygotowania zimnych sorbetów owocowych. | 450g/l | 0,9 | 12 | Neutralny | F | ● | ● | ● | ● |