Pasty klasyczne

Pasty klasyczne

Kompletna lina past do produkcji smaków nawiązujących do włoskiej tradycji i zaskocz swoich klientów autentycznymi włoskimi smakami w swoich lodach i ciastach.

Kod Nazwa produktu Opis Dozowanie Kg W opakowaniu Smak C/F A/V
PC818 PISTACCHIO GOLDEN GREEN
NOWOŚĆ
Rafinowane i prażone pistacje o zawartości ponad 98% z dodatkiem chlorofilu i niewielką ilością soli. 100g/l 2,5 2 Pistacja
PC807 PISTACCHIO MEDITERRANEO
NOWOŚĆ
Idealnie zblendowana pasta z intensywnie prażonych pistacji z regionu śródziemnomorskiego. 100g/l 5 2 Pistacja
PC650PB AMARETTO GIUBILEO
Pasta na bazie pokruszonych ciasteczek amaretti, cukru winogronowego i nierafinowanego cukru trzcinowego charakteryzująca się intensywnymi nutami gorzkich migdałów. 100g/l 2,5 2 Amaretto i gorzki migdał
PC002P AMBROGIO Pasta na bazie ziaren kakaowca, orzechów laskowych i pralin. 100g/l 2,5 2 Kakao i orzech laskowy z pralinowymi ziarnami orzecha laskowego
PC720P ARACHIDE Czysta, prażona i rafinowana pasta z orzeszków ziemnych. 100g/l 2,5 2 100% pasta z prażonych orzeszków ziemnych
PC014P BABYBLUE Jasnoniebieska pasta o przyjemnym waniliowo-mlecznym aromacie. 50g/l 3 2 Mleko waniliowe
PC005P BUBBLE GUM Różowa pasta o charakterystycznym smaku słynnej gumy do żucia. 100g/l 3 2 Guma do żucia
PC626PB CAFFE’ DEL NONNO GIUBILEO
Pasta na bazie prawdziwego ekstraktu kawy z mieszanką arabiki i Robusty, nierafinowanego cukru trzcinowego i cukru winogronowego. 50g/l 3 2 Kawa
PC508P CAFFE
Pasta z czystej, płynnej kawy. 50g/l 3 2 Kawa
PC627PB CANNELLA GIUBILEO
Pasta na bazie czystego cynamonu, cukru trzcinowego i winogronowego. 50g/l 3 2 Cynamon
PC637PB CARAMEL MOU GIUBILEO
Pasta na bazie słodzonego zagęszczonego mleka pełnego, karmelizowanego cukru, nierafinowanego cukru trzcinowego i cukru winogronowego, o charakterystycznym smaku toffi. 80g/l 3 2 Toffi
PC646P CARAMELLO SALATO GIUBILEO
Pasta na bazie słodzonego zagęszczonego mleka pełnego i karmelizowanego cukru, nierafinowanego cukru trzcinowego, cukru winogronowego, o charakterystycznym smaku toffi ze szczególną nutą soli. 100g/l 3 2 Solone toffi
PC511P CIOCCOLATO BIANCO Pasta na bazie 100% białej czekolady, idealna do przetworów na zimno. 100g/l 2,5 2 Biała czekolada
PC025C COCCO
Pasta z suszonego kokosa. 100g/l 3 2 Orzech kokosowy
PC634PB COCCO GIUBILEO
Pasta z kokosa rapé, cukru trzcinowego i cukru winogronowego. 100g/l 3 2 Orzech kokosowy
PC770 CREAM CHEESE Pasta o delikatnym i wyrafinowanym smaku mascarpone, pozwalająca uzyskać lody o miękkiej i kremowej konsystencji. 70-100g/l 3 2 Ser mascarpone
PC073P CREMVANILLE Pasta do lodów i cukiernictwa na bazie kremu jajecznego i waniliowego. 50g/l 3 2 Krem waniliowy
PF035P CROCCANTINO AL RHUM Pasta o charakterystycznym aromacie chrupiącego rumu, z orzechami laskowymi i miodem. 100g/l 3 2 Rumowy chrupek z orzechami laskowymi i miodem
PC003P FIOR DI LATTE Pasta o wyraźnym mlecznym smaku, do nadania intensywności smaku lodom i wyrobom cukierniczym. 50g/l 3 2 Mleko
PC507P FROLLINO PASTA
Pasta na bazie żółtka jaja, o charakterystycznym smaku kruchego maślanych ciasteczek. 50g/l 2,5 2 Kruche ciasto z masłem
PC569P GIANDUIA PREMIUM Klasyczna pasta Gianduia, z dużą zawartością orzechów laskowych. 100g/l 2,5 2 Gianduia
PF927 GIANDUIOTTA Pasta do przygotowania kremu Gianduia. 500g/l 5 2 Gianduia
PC643PB LIQUIRIZIA ANICE STELLATO GIUBILEO
Pasta na bazie lukrecji z nutą anyżu gwiazdkowatego, z dodatkiem surowego cukru trzcinowego i cukru winogronowego. 100g/l 2,5 2 Lukrecja i anyż
PC649PB MALAGA GIUBILEO
Pasta z żółtkiem, rumem i rodzynkami, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. 100g/l 3 2 Rodzynki rumowe
PC580P MANDORLA PREMIUM Czysta, prażona i rafinowana pasta migdałowa. 100g/l 2,5 2 100% pasta z prażonych migdałów
PC034P MENTA Pasta o intensywnym i świeżym smaku mięty. Opis nie mennica tylko Mięta. 50g/l 3 2 Mięta
PC628PB MENTA PIPERITA GIUBILEO
Pasta z naturalnym aromatem mięty pieprzowej, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. 40-50g/l 3 2 Mięta pieprzowa z Piemontu
PC072P MERINGA Pasta z pokruszonymi kawałkami bez 100g/l 3 2 Beza
PC728 NOCCIOLA DOLCEVITA Czysta pasta z prażonych i rafinowanych orzechów laskowych pochodzenia włoskiego. 100g/l 2,5 2 100% pasta z prażonych orzechów laskowych
PC640PA „NOCCIOLA PIEMONTE IGP” GIUBILEO Rafinowana, lekko prażona pasta z orzechów laskowych Piemontu, posiadająca certyfikat ChOG. 100g/l 2,5 2 100% pasta z prażonych orzechów laskowych
PC521P NOCCIOLA SCURA GRAN SAPORE Rafinowana pasta z lekko prażonych orzechów laskowych Piemont PGI. 100g/l 2,5 2 100% pasta z prażonych orzechów laskowych
PC532P NOCCIOLA SCURA GRAN SAPORE STABILIZZATA Stabilizowana pasta zapobiegająca naturalnemu wypływaniu oleju otrzymywanego z rafinowanych i intensywnie prażonych włoskich orzechów laskowych. 100g/l 2,5 2 100% pasta z prażonych orzechów laskowych
PC041P NOCCIOLA TONDA GENTILE TRILOBATA Czysta rafinowana i prażona pasta z orzechów laskowych TGT. 100g/l 2,5 2 100% pasta z prażonych orzechów laskowych
PC050P NOCE Pasta z rafinowanych orzechów włoskich z dodatkiem ziaren. 100g/l 2,5 2 Orzech z posiekanymi orzechami włoskimi
PC074P PANNA COTTA BIANCA Pasta o charakterystycznym smaku deseru Panna Cotta. 100g/l 3 2 Panna Cotta
PF103PCL PISTACCHIO EXTRA Pasta z pistacjami i orzechami nerkowca. 100g/l 2,5 2 Pistacja
PC089P PISTACCHIO PURO GIUBILEO COLOR Pasta pistacjowa z barwnikiem. 100g 2,5 2 Pasta 100% pistacjowa
PC583PB PISTACCHIO PURO GIUBILEO NO COLOR Pasta pistacjowa bez barwników. 100g/l 2,5 2 Pasta 100% pistacjowa
PC046P PISTACCHIO PURO REALE COLOR Czysta śródziemnomorska pasta pistacjowa. 100g/l 2,5 2 Pasta 100% pistacjowa
PC433P PISTACCHIO PURO REALE NO COLOR Czysta śródziemnomorska pasta pistacjowa całkowicie pozbawiona barwników. 100g/l 2,5 2 Pasta 100% pistacjowa
PC624PB PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP COLOR Czysta pasta pistacjowa Bronte PDO. 100g/l 2,5 2 Pasta 100% pistacjowa
PC707P PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP NO COLOR Czysta pasta pistacjowa Bronte DOP całkowicie pozbawiona barwników. 100g/l 2,5 2 Pasta 100% pistacjowa
PF902D PRALICREM Krem z orzechów laskowych i kakao (22-24), idealny do lodów i nadzień. q.b. 3,5 2 Krem z orzechów laskowych i kakao
PC530P RHUM & RAISINS Pasta z rumu, żółtka i rodzynek. 100g/l 23 2 Rum, żółtko i sułtanki
PC434P ROSA GIUBILEO
Pasta z aromatycznymi nutami róży, nierafinowanego cukru trzcinowego
i cukru winogronowego.
50g/l 3 2 Róża
PF906D SPALMARELLA Krem z orzechów laskowych i kakao (10-12), idealny do lodów i nadzień. q.b. 3,5 2 Orzechy laskowe i kakao
PC012P SULTANA Pasta z żółtka jaja, rodzynek i wina Marsala. 100g/l 3 2 Rodzynki rumowe
PC782 SUPERCIOCK FONDENTE Pasta na bazie kakao. 100g/l 5 2 Gorzka czekolada
PC629PB TIRAMISU’ GIUBILEO
Pasta inspirowana popularnym włoskim deserem z żółtkiem, winem marsala, kawą i świeżym mascarpone, cukrem trzcinowym, cukrem winogronowym. 80g/l 3 2 Tiramisu
PC098P TIRAMISU’ IMPERIALE Pasta z żółtka jaj, winem Marsala, kawą i świeżego mascarpone. 100g/l 3 2 Tiramisu
PF115P TORRONCINO Pasta na bazie nugatu z miodem i orzechami laskowymi. 100g/l 2,5 2 Nugat z orzechów laskowych i miodu
PC092P TORTA DI MELE Pasta korzenna na bazie soku jabłkowego. 50g/l 3 2 Szarlotka
PC048P VANIGLIA D CON BACCHE Delikatna wanilia o słomkowym kolorze z białym winem i pestkami wanilii. 50g/l 3 2 Wanilia
PC555P VANIGLIA FRANCESE Słodka biała wanilia z pestkami wanilii, karmelizowanymi i migdałowymi nutami. 50g/l 3 2 Wanilia
PC636PB VANIGLIA GIUBILEO Biała pasta z żółtkiem jaj, pestkami wanilii, naturalnym ekstraktem waniliowym z Madagaskaru, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym z nutami cytrusów i migdałów. 50g/l 3 2 Wanilia
PC517P VANIGLIA N GIALLA Żółta wanilia z nutami kwiatowymi i miodowymi. 50g/l 3 2 Wanilia
PC533P VANIGLIA TAHITI Żółta wanilia z nutami drzewnymi, bogata w pestki wanilii. 50g/l 3 2 Wanilia
PC523P WHISKY Pasta na bazie whisky. 50g/l 3 2 Whisky
PC638PB ZABAIONE DI ZIBIBBO GIUBILEO
Pasta z żółtka jaj i sycylijskiego wina IGT zibibbo. 80g/l 2,5 2 Ajerkoniak
PC505P ZABAIONE PREMIUM Pasta na bazie żółtka jaj i wina Marsala. 100g/l 2,5 2 Ajerkoniak
PC639PB ZUPPA INGLESE GIUBILEO
Pasta z likierem wiśniowym Morello, cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. 50g/l 3 2 Biszkopt i krem
PC818 PISTACCHIO GOLDEN GREEN Prażona i rafinowana pasta pistacjowa (98%), szczypta soli i nuta chlorofilu dla wyjątkowego koloru. 100g/l 2,5 2 Pasta pistacjowa 98%
PC807 PISTACCHIO MEDITERRANEO Prażone i rafinowane pistacje pochodzenia śródziemnomorskiego. 100g/l 5 2 Pasta pistacjowa 99,6%
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl