Czekolady

Czekolady

Czekolada jest królem rzemieślniczej produkcji lodów, a Comprital chce towarzyszyć rzemieślnikowi, oferując kompletną linię, która może go wspierać w dokonywanych wyborach. Produkty w proszku lub w postaci past, na bazie czekolady lub po prostu kakao.

Kod Nazwa produktu Opis Dozowanie Kg W opakowaniu Smak H/C
P394 CIOCCOLATO MIX GIUBILEO Produkt na bazie proszku z gorzkiej czekolady i niskotłuszczowego kakao. Idealny do sorbetów czekoladowych, musów, kremów, bavarois i gorącej czekolady. 10% 1,5 2 Gorzka czekolada
PC058P PASTA AL CIOCCOLATO Pasta na bazie kakao i orzechów laskowych, idealna do przetworów na zimno. 100g/l 2,5 2 Kakao i orzechy laskowe
B136B CIOKO NERO 250 Gotowa baza do stosowania zarówno na ciepło, jak i na zimno, charakteryzująca się ciemną barwą i intensywnym kakaowym aromatem. 250g/l 2 4 Kakao/czekolada H/C
B156C CIOCCOLATO 130 Produkt w proszku na bazie kakao, przydatny do przygotowania lodów i semifreddo, nawet na zimno. Do stosowania na białą mieszankę lub przygotowanie ciasta. 130g/l 2 4 Czekolada H/C
P1192 CIOCCOLATISSIMA PLUS Mieszanka czekolady i proszku kakaowego do przygotowania gorących czekolad. Można go również stosować do przygotowywania gorących sosów czekoladowych do deserów na talerzach lub affogato. 200g/l 0,8 10 Czekolada
P154A SPEEDY CIOCCOLATO Łatwa w użyciu gotowa baza o smaku czekoladowym. 450g/l 1,25 8 Czekolada
P451 SPEEDY CIOCCOLATO BIANCO Gotowa, łatwa w użyciu baza o smaku białej czekolady. 450g/l 1,25 8 Biała czekolada
P257A SPEEDY CIOCCOLATO FONDENTE Łatwa w użyciu gotowa baza o smaku gorzkiej czekolady. 450g/l 1,25 8 Gorzka czekolada
P330 SPEEDY GRAN CIOCCOLATO ELVETIA Łatwa w użyciu gotowa baza o smaku czekoladowym. 600g/l 1,5 8 Gorzka czekolada H
P374A SPEEDY GRAN CIOCCOLATO ELVETIA EXTRA BITTER Łatwa w użyciu gotowa baza o smaku czekoladowym. 670g/l 1,6 8 Gorzka czekolada H
PF924A VERIEGATO MONELLA Krem czekoladowo-orzechowy. według uznania 5 2 Czekolada i orzechy laskowe
PC782 SUPERCIOCK FONDENTE Pasta i masa kakaowa na bazie kakao. 100g/l 5 2 Gorzka czekolada
PF927 GIANDUIOTTA Pasta do przygotowania kremu Gianduia. 500g/l 5 2 Gianduia
PC511P CIOCCOLATO BIANCO Pasta na bazie 100% białej czekolady, idealna do przetworów na zimno. 100g/l 2,5 2 Biała czekolada
B214A BASE GIUBILEO CIOCCOLATO Baza z czystą, zbilansowaną etykietą, charakteryzująca się wysokim procentem czystej ciemnej czekolady, pełnym i trwałym smakiem. Nie zawiera emulgatorów i tłuszczów roślinnych. 100/250g/l 1 10 Czekolada H
P479 IL CIOCCOLATO BIANCO DI KNAM Zrównoważona baza z czystej białej czekolady i nutami jagód waniliowych. Nie zawiera dodatku tłuszczów roślinnych i emulgatorów. 500g/l 1,3 8 Biała czekolada H
P456 IL CIOCCOLATO DI KNAM Prosta i zbilansowana baza wykonana z mieszanki najwyższej jakości czekolad. Brak tłuszczów roślinnych, emulgatorów i sztucznych aromatów pozwala nam stworzyć wysokiej jakości lody o mocnym smaku czekolady. 500g/l 1,3 8 Czekolada H
P1101 KNAM PROFESSIONAL Gotowy do użycia produkt w proszku charakteryzujący się bogatym smakiem ciemnej czekolady. Pozwala uzyskać kremowy sorbet o pełnym i zaokrąglonym smaku. 450g/l 1,8 5 Ciemna czekolada z kawałkami czekolady H
PC679P LA SALSA CIOCCOLATO DI KNAM Miękki wegański krem ​​z ciemnej czekolady nawet w niskich temperaturach. Do stosowania jako nadzienie, marszczenie, koktajl mleczny lub do układania warstw lodów. według uznania 3 2 Gorzka czekolada
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl