Kompletna lina past do produkcji smaków nawiązujących do włoskiej tradycji i zaskocz swoich klientów autentycznymi włoskimi smakami w swoich lodach i ciastach.
Pasty klasyczne
Pasty klasyczne
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | C/F | A/V | |||||
PC818 | PISTACCHIO GOLDEN GREEN NOWOŚĆ |
Rafinowane i prażone pistacje o zawartości ponad 98% z dodatkiem chlorofilu i niewielką ilością soli. | 100g/l | 2,5 | 2 | Pistacja | ● | ● | ● | ● | |||
PC807 | PISTACCHIO MEDITERRANEO NOWOŚĆ |
Idealnie zblendowana pasta z intensywnie prażonych pistacji z regionu śródziemnomorskiego. | 100g/l | 5 | 2 | Pistacja | ● | ● | ● | ● | |||
PC650PB | AMARETTO GIUBILEO
|
Pasta na bazie pokruszonych ciasteczek amaretti, cukru winogronowego i nierafinowanego cukru trzcinowego charakteryzująca się intensywnymi nutami gorzkich migdałów. | 100g/l | 2,5 | 2 | Amaretto i gorzki migdał | ● | ||||||
PC002P | AMBROGIO | Pasta na bazie ziaren kakaowca, orzechów laskowych i pralin. | 100g/l | 2,5 | 2 | Kakao i orzech laskowy z pralinowymi ziarnami orzecha laskowego | ● | ● | |||||
PC720P | ARACHIDE | Czysta, prażona i rafinowana pasta z orzeszków ziemnych. | 100g/l | 2,5 | 2 | 100% pasta z prażonych orzeszków ziemnych | ● | ● | ● | ● | |||
PC014P | BABYBLUE | Jasnoniebieska pasta o przyjemnym waniliowo-mlecznym aromacie. | 50g/l | 3 | 2 | Mleko waniliowe | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC005P | BUBBLE GUM | Różowa pasta o charakterystycznym smaku słynnej gumy do żucia. | 100g/l | 3 | 2 | Guma do żucia | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC626PB | CAFFE’ DEL NONNO GIUBILEO
|
Pasta na bazie prawdziwego ekstraktu kawy z mieszanką arabiki i Robusty, nierafinowanego cukru trzcinowego i cukru winogronowego. | 50g/l | 3 | 2 | Kawa | ● | ● | ● | ● | |||
PC508P | CAFFE
|
Pasta z czystej, płynnej kawy. | 50g/l | 3 | 2 | Kawa | ● | ● | ● | ● | |||
PC627PB | CANNELLA GIUBILEO
|
Pasta na bazie czystego cynamonu, cukru trzcinowego i winogronowego. | 50g/l | 3 | 2 | Cynamon | ● | ● | ● | ● | |||
PC637PB | CARAMEL MOU GIUBILEO
|
Pasta na bazie słodzonego zagęszczonego mleka pełnego, karmelizowanego cukru, nierafinowanego cukru trzcinowego i cukru winogronowego, o charakterystycznym smaku toffi. | 80g/l | 3 | 2 | Toffi | ● | ● | |||||
PC646P | CARAMELLO SALATO GIUBILEO
|
Pasta na bazie słodzonego zagęszczonego mleka pełnego i karmelizowanego cukru, nierafinowanego cukru trzcinowego, cukru winogronowego, o charakterystycznym smaku toffi ze szczególną nutą soli. | 100g/l | 3 | 2 | Solone toffi | ● | ● | |||||
PC511P | CIOCCOLATO BIANCO | Pasta na bazie 100% białej czekolady, idealna do przetworów na zimno. | 100g/l | 2,5 | 2 | Biała czekolada | ● | ● | |||||
PC025C | COCCO
|
Pasta z suszonego kokosa. | 100g/l | 3 | 2 | Orzech kokosowy | ● | ● | ● | ● | |||
PC634PB | COCCO GIUBILEO
|
Pasta z kokosa rapé, cukru trzcinowego i cukru winogronowego. | 100g/l | 3 | 2 | Orzech kokosowy | ● | ● | ● | ● | |||
PC770 | CREAM CHEESE | Pasta o delikatnym i wyrafinowanym smaku mascarpone, pozwalająca uzyskać lody o miękkiej i kremowej konsystencji. | 70-100g/l | 3 | 2 | Ser mascarpone | ● | ||||||
PC073P | CREMVANILLE | Pasta do lodów i cukiernictwa na bazie kremu jajecznego i waniliowego. | 50g/l | 3 | 2 | Krem waniliowy | ● | ● | |||||
PF035P | CROCCANTINO AL RHUM | Pasta o charakterystycznym aromacie chrupiącego rumu, z orzechami laskowymi i miodem. | 100g/l | 3 | 2 | Rumowy chrupek z orzechami laskowymi i miodem | ● | ● | ● | ||||
PC003P | FIOR DI LATTE | Pasta o wyraźnym mlecznym smaku, do nadania intensywności smaku lodom i wyrobom cukierniczym. | 50g/l | 3 | 2 | Mleko | ● | ● | |||||
PC507P | FROLLINO PASTA
|
Pasta na bazie żółtka jaja, o charakterystycznym smaku kruchego maślanych ciasteczek. | 50g/l | 2,5 | 2 | Kruche ciasto z masłem | ● | ● | |||||
PC569P | GIANDUIA PREMIUM | Klasyczna pasta Gianduia, z dużą zawartością orzechów laskowych. | 100g/l | 2,5 | 2 | Gianduia | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PF927 | GIANDUIOTTA | Pasta do przygotowania kremu Gianduia. | 500g/l | 5 | 2 | Gianduia | ● | ||||||
PC643PB | LIQUIRIZIA ANICE STELLATO GIUBILEO
|
Pasta na bazie lukrecji z nutą anyżu gwiazdkowatego, z dodatkiem surowego cukru trzcinowego i cukru winogronowego. | 100g/l | 2,5 | 2 | Lukrecja i anyż | ● | ● | ● | ● | |||
PC649PB | MALAGA GIUBILEO
|
Pasta z żółtkiem, rumem i rodzynkami, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. | 100g/l | 3 | 2 | Rodzynki rumowe | ● | ● | |||||
PC580P | MANDORLA PREMIUM | Czysta, prażona i rafinowana pasta migdałowa. | 100g/l | 2,5 | 2 | 100% pasta z prażonych migdałów | ● | ● | ● | ● | |||
PC034P | MENTA | Pasta o intensywnym i świeżym smaku mięty. Opis nie mennica tylko Mięta. | 50g/l | 3 | 2 | Mięta | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC628PB | MENTA PIPERITA GIUBILEO
|
Pasta z naturalnym aromatem mięty pieprzowej, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. | 40-50g/l | 3 | 2 | Mięta pieprzowa z Piemontu | ● | ● | ● | ● | |||
PC072P | MERINGA | Pasta z pokruszonymi kawałkami bez | 100g/l | 3 | 2 | Beza | |||||||
PC728 | NOCCIOLA DOLCEVITA | Czysta pasta z prażonych i rafinowanych orzechów laskowych pochodzenia włoskiego. | 100g/l | 2,5 | 2 | 100% pasta z prażonych orzechów laskowych | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC640PA | „NOCCIOLA PIEMONTE IGP” GIUBILEO | Rafinowana, lekko prażona pasta z orzechów laskowych Piemontu, posiadająca certyfikat ChOG. | 100g/l | 2,5 | 2 | 100% pasta z prażonych orzechów laskowych | ● | ● | ● | ● | |||
PC521P | NOCCIOLA SCURA GRAN SAPORE | Rafinowana pasta z lekko prażonych orzechów laskowych Piemont PGI. | 100g/l | 2,5 | 2 | 100% pasta z prażonych orzechów laskowych | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC532P | NOCCIOLA SCURA GRAN SAPORE STABILIZZATA | Stabilizowana pasta zapobiegająca naturalnemu wypływaniu oleju otrzymywanego z rafinowanych i intensywnie prażonych włoskich orzechów laskowych. | 100g/l | 2,5 | 2 | 100% pasta z prażonych orzechów laskowych | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC041P | NOCCIOLA TONDA GENTILE TRILOBATA | Czysta rafinowana i prażona pasta z orzechów laskowych TGT. | 100g/l | 2,5 | 2 | 100% pasta z prażonych orzechów laskowych | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC050P | NOCE | Pasta z rafinowanych orzechów włoskich z dodatkiem ziaren. | 100g/l | 2,5 | 2 | Orzech z posiekanymi orzechami włoskimi | ● | ● | ● | ||||
PC074P | PANNA COTTA BIANCA | Pasta o charakterystycznym smaku deseru Panna Cotta. | 100g/l | 3 | 2 | Panna Cotta | ● | ||||||
PF103PCL | PISTACCHIO EXTRA | Pasta z pistacjami i orzechami nerkowca. | 100g/l | 2,5 | 2 | Pistacja | ● | ● | ● | ● | |||
PC089P | PISTACCHIO PURO GIUBILEO COLOR | Pasta pistacjowa z barwnikiem. | 100g | 2,5 | 2 | Pasta 100% pistacjowa | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC583PB | PISTACCHIO PURO GIUBILEO NO COLOR | Pasta pistacjowa bez barwników. | 100g/l | 2,5 | 2 | Pasta 100% pistacjowa | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC046P | PISTACCHIO PURO REALE COLOR | Czysta śródziemnomorska pasta pistacjowa. | 100g/l | 2,5 | 2 | Pasta 100% pistacjowa | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC433P | PISTACCHIO PURO REALE NO COLOR | Czysta śródziemnomorska pasta pistacjowa całkowicie pozbawiona barwników. | 100g/l | 2,5 | 2 | Pasta 100% pistacjowa | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC624PB | PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP COLOR | Czysta pasta pistacjowa Bronte PDO. | 100g/l | 2,5 | 2 | Pasta 100% pistacjowa | ● | ● | ● | ● | |||
PC707P | PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP NO COLOR | Czysta pasta pistacjowa Bronte DOP całkowicie pozbawiona barwników. | 100g/l | 2,5 | 2 | Pasta 100% pistacjowa | ● | ● | ● | ● | |||
PF902D | PRALICREM | Krem z orzechów laskowych i kakao (22-24), idealny do lodów i nadzień. | q.b. | 3,5 | 2 | Krem z orzechów laskowych i kakao | ● | ||||||
PC530P | RHUM & RAISINS | Pasta z rumu, żółtka i rodzynek. | 100g/l | 23 | 2 | Rum, żółtko i sułtanki | ● | ● | |||||
PC434P | ROSA GIUBILEO
|
Pasta z aromatycznymi nutami róży, nierafinowanego cukru trzcinowego i cukru winogronowego. |
50g/l | 3 | 2 | Róża | ● | ● | ● | ● | |||
PF906D | SPALMARELLA | Krem z orzechów laskowych i kakao (10-12), idealny do lodów i nadzień. | q.b. | 3,5 | 2 | Orzechy laskowe i kakao | ● | ||||||
PC012P | SULTANA | Pasta z żółtka jaja, rodzynek i wina Marsala. | 100g/l | 3 | 2 | Rodzynki rumowe | ● | ● | |||||
PC782 | SUPERCIOCK FONDENTE | Pasta na bazie kakao. | 100g/l | 5 | 2 | Gorzka czekolada | ● | ● | ● | ● | |||
PC629PB | TIRAMISU’ GIUBILEO
|
Pasta inspirowana popularnym włoskim deserem z żółtkiem, winem marsala, kawą i świeżym mascarpone, cukrem trzcinowym, cukrem winogronowym. | 80g/l | 3 | 2 | Tiramisu | ● | ||||||
PC098P | TIRAMISU’ IMPERIALE | Pasta z żółtka jaj, winem Marsala, kawą i świeżego mascarpone. | 100g/l | 3 | 2 | Tiramisu | ● | ||||||
PF115P | TORRONCINO | Pasta na bazie nugatu z miodem i orzechami laskowymi. | 100g/l | 2,5 | 2 | Nugat z orzechów laskowych i miodu | ● | ● | |||||
PC092P | TORTA DI MELE | Pasta korzenna na bazie soku jabłkowego. | 50g/l | 3 | 2 | Szarlotka | ● | ● | ● | ● | |||
PC048P | VANIGLIA D CON BACCHE | Delikatna wanilia o słomkowym kolorze z białym winem i pestkami wanilii. | 50g/l | 3 | 2 | Wanilia | ● | ● | ● | ● | |||
PC555P | VANIGLIA FRANCESE | Słodka biała wanilia z pestkami wanilii, karmelizowanymi i migdałowymi nutami. | 50g/l | 3 | 2 | Wanilia | ● | ● | ● | ● | |||
PC636PB | VANIGLIA GIUBILEO | Biała pasta z żółtkiem jaj, pestkami wanilii, naturalnym ekstraktem waniliowym z Madagaskaru, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym z nutami cytrusów i migdałów. | 50g/l | 3 | 2 | Wanilia | ● | ● | |||||
PC517P | VANIGLIA N GIALLA | Żółta wanilia z nutami kwiatowymi i miodowymi. | 50g/l | 3 | 2 | Wanilia | ● | ● | |||||
PC533P | VANIGLIA TAHITI | Żółta wanilia z nutami drzewnymi, bogata w pestki wanilii. | 50g/l | 3 | 2 | Wanilia | ● | ● | ● | ● | |||
PC523P | WHISKY | Pasta na bazie whisky. | 50g/l | 3 | 2 | Whisky | ● | ● | |||||
PC638PB | ZABAIONE DI ZIBIBBO GIUBILEO
|
Pasta z żółtka jaj i sycylijskiego wina IGT zibibbo. | 80g/l | 2,5 | 2 | Ajerkoniak | ● | ● | |||||
PC505P | ZABAIONE PREMIUM | Pasta na bazie żółtka jaj i wina Marsala. | 100g/l | 2,5 | 2 | Ajerkoniak | ● | ● | |||||
PC639PB | ZUPPA INGLESE GIUBILEO
|
Pasta z likierem wiśniowym Morello, cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. | 50g/l | 3 | 2 | Biszkopt i krem | ● | ● | |||||
PC818 | PISTACCHIO GOLDEN GREEN | Prażona i rafinowana pasta pistacjowa (98%), szczypta soli i nuta chlorofilu dla wyjątkowego koloru. | 100g/l | 2,5 | 2 | Pasta pistacjowa 98% | ● | ● | ● | ● | |||
PC807 | PISTACCHIO MEDITERRANEO | Prażone i rafinowane pistacje pochodzenia śródziemnomorskiego. | 100g/l | 5 | 2 | Pasta pistacjowa 99,6% | ● | ● | ● | ● |