Speedy Trilogy wprowadza silne innowacje, ale pozostaje kontynuacją Speedy Classic, jednego z największych sukcesów Comprital. Prosty, gotowy do użycia i wszechstronny produkt, gama smaków zgodna z trendami konsumenckimi i elementami aromatycznego uszlachetnienia. Główne cechy: gotowy do użycia wyłącznie z dodatkiem gorącej wody, naturalny, bez emulgatorów, źródło błonnika, z dodatkiem cukru z agawy i kokosa, linia produktów o znacznej redukcji cukrów, zrównoważony: opakowania jednomateriałowe i nadające się do recyklingu, uniwersalny ponieważ można go używać w różnych zastosowaniach.
Speedy Trilogy
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | H/C | ||||||
P1313 |
ESOTICO NOWOŚCI |
Całkowicie naturalna gotowa baza z cukrem z agawy i certyfikatem VEGANOK. Źródło błonnika, bez emulgatorów. | 450g/l | 1,25 | 8 | Brzoskwinia, Mango, Marakuja | C | ● | ● | ● | ● | ||
P1311 | KEFIR FRAGOLA CON PEZZI NOWOŚCI |
Gotowa do użycia baza na bazie naturalnego kefiru, bogata w proteiny, minerały i witaminy, z cukrem z agawy i wolna od emulgatorów. Wzbogacona o liofilizowane kawałki truskawek. | 600g/l | 1,25 | 6 | Kefir Truskawkowy z kawałkami | C | ● | |||||
P1309 | PESCA, MANGO E MARACUIA NOWOŚCI |
Całkowicie naturalna gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika, bez emulgatorów. Niepowtarzalny smak bogaty w mango, kokos, marakuję i banana. | 450g/l | 1,25 | 8 | Mango, Kokos, Marakuja ,Banan | C | ● | ● | ● | ● | ||
P1238A | ANANAS E COCCO | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika i pozbawiony emulgatorów, ma o 30% mniej cukru. Zawiera suszony kokos | 454g/l | 1,25 | 10 | Ananas i kokos | C | ● | ● | ● | ● | ||
P1242A | CARAMEL TOFFEE | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika i pozbawiony emulgatorów, ma o 28% mniej cukru. Pyszny smak z 30% redukcją tłuszczu. | 600g/l | 1,5 | 6 | Toffi karmelowe | H | ● | |||||
P1247A | CASSIS E KARKADÈ | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika i pozbawiony emulgatorów, ma o 30% mniej cukru. | 454g/l | 1,25 | 10 | Cassis i karkade | ● | ● | ● | ● | |||
P1241A | FRAGOLA, LIME E SAMBUCO | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika i pozbawiony emulgatorów, ma o 30% mniej cukru. Zawiera kawałki liofilizowanych truskawek. | 454g/l | 1,25 | 10 | Truskawka, limonka i czarny bez | C | ● | ● | ● | ● | ||
P1248A | GUAVA MANGO E COCCO | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika i pozbawiony emulgatorów, ma o 30% mniej cukru. | 454g/l | 1,25 | 10 | Gujawa, mango i kokos | C | ● | ● | ● | ● | ||
P1237 | LIMONE | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika i pozbawiony emulgatorów, ma o 30% mniej cukru. | 454g/l | 1,25 | 10 | Cytrynowy | C | ● | ● | ● | ● | ||
P1240 | LIMONE E ZENZERO | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika i pozbawiony emulgatorów, ma o 30% mniej cukru dla jednej z najbardziej klasycznych odmian smaku cytrynowego. | 454g/l | 1,25 | 10 | Cytryna i imbir | C | ● | ● | ● | ● | ||
P1244 | NOCCIOLA | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem agawy i 16,2% prażonymi i rafinowanymi włoskimi orzechami laskowymi. Źródło błonnika i bez emulgatorów, ma o 27% mniej cukru i 52% mniej tłuszczu. | 600g/l | 1,25 | 8 | Orzech laskowy | H | ● | |||||
P1245 | PISTACCHIO | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy i 18,7% pistacji. Bez emulgatorów ma o 27% mniej cukru i o 33% mniej tłuszczu. | 600g/l | 1,25 | 8 | Pistacja | H | ● | |||||
P1243 | SPIRULATTE | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika i pozbawiony emulgatorów, swój charakterystyczny kolor nabiera dzięki dodatkowi ekstraktu spiruliny. | 600g/l | 1,25 | 8 | Spirulat | H | ● | |||||
P1239A | VANIGLIA | Całkowicie naturalna, gotowa baza z cukrem z agawy. Źródło błonnika, bez emulgatorów, o naturalnym aromacie waniliowym z nutami Bourbona. Redukcja cukrów ponad 17% i 62% tłuszczów. | 600g/l | 1,25 | 8 | Wanilia | H | ● |