Naszą ofertę baz mlecznych podzieliliśmy na szeroką propozycję, która w pełni zaspokoi wszelkie potrzeby współczesnego lodziarza. Bazy o wysokiej, średniej i niskiej masie, poddawane obróbce na gorąco lub na zimno, z tłuszczami roślinnymi lub bez.
Variegatury kremowe
Variegatury kremowe
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | |||||||
PC815 | LIMONE BISCOTTO NOWOŚĆ |
Nowy smak variegato powstały na bazie 10% owej zawartości bezglutenowych ciasteczek biszkoptowych z dodatkiem intensywnego smaku cytrynowego. | według uznania | 3 | 2 | Ciasteczko cytrynowe | ● | ||||||
PC816 | SPECULOOS NOWOŚĆ |
Wyraźny smak cynamonu z dodatkiem ciasteczek (37%) Idealny jako dodatek do lodów cynamonowych, szarlotki czy Ricotty. | według uznania | 3 | 2 | Ciasteczko korzenne | ● | ● | |||||
PC785 | CHOCO COFFEE CRUNCH
|
Variegato kakaowo kawowe chrupiącymi waflami. | według uznania | 2,5 | 2 | Kakao i kawa z waflami | ● | ● | |||||
PC056P | CHOCO CRUNCH
|
Krem czekoladowy z waflami i chrupiącymi siekanymi orzechami laskowymi. | według uznania | 2,5 | 2 | Czekolada z waflami | ● | ||||||
PC702 | CHOCO RICE BIANCO
|
Krem z białej czekolady z chrupiącym preparowanym ryżem. | według uznania | 2,5 | 2 | Biała czekolada z preparowanym ryżem | |||||||
PC792 | COCO CRUNCH
|
Krem z białej czekolady, migdałów i kokosa wzbogacony chrupiącymi migdałami i wiórkami kokosa. | według uznania | 2,5 | 2 | Biała czekolada, kokos i migdały | |||||||
PC743 | CREMA CHOCO-REO
|
Krem czekoladowy wzbogacony ciasteczkami kakaowymi. | według uznania | 2,5 | 2 | Czekolada z ciasteczkami | |||||||
PC510P | FROLLINO
|
Krem z ciemnej czekolady z kawałkami ciasteczek kakaowych. | według uznania | 2,5 | 2 | Ciemna czekolada z ciasteczkami kakaowymi | |||||||
PF296P | NOCCIOLA CRUNCH
|
Krem orzechowy z chrupiącymi pralinami z siekanymi orzechami laskowymi. | według uznania | 3 | 2 | Orzech laskowy z kawałkami | ● | ● | |||||
PC706 | PEANUT CRUNCH
|
Krem orzechowy z chrupiącymi solonymi orzeszkami ziemnymi. | według uznania | 2,5 | 2 | Orzech ziemny z solonymi chrupiącymi orzeszkami ziemnymi | ● | ||||||
PF295P | PISTACCHIO CRUNCH
|
Krem pistacjowy z chrupiącymi pistacjami. | według uznania | 3 | 2 | Z chrupiącymi pistacjami | ● | ● | |||||
PF902D | PRALICREM | Krem z orzechami laskowymi i kakao (22-24), idealny do nadziewania wyrobów cukierniczych. | według uznania | 3,5 | 2 | Orzechy laskowe i kakao | ● | ||||||
PF906D | SPALMARELLA | Krem z orzechów laskowych i kakao (10-12), idealny do nadziewania wyrobów cukierniczych. | według uznania | 3,5 | 2 | Orzechy laskowe i kakao | ● | ||||||
PC528P | TOFFEE MOU
|
Krem o charakterystycznym smaku toffi. | według uznania | 3 | 2 | Toffi Mou | ● | ||||||
PC093P | TORTA DI MELE | Krem o niepowtarzalnym smaku szarlotki. | według uznania | 3 | 2 | Szarlotka | ● | ● | ● | ● | ● | ||
PC524P | WHISKY
|
Krem whisky. | według uznania | 3 | 2 | Whisky | ● | ||||||
PC815 | LIMONE BISCOTTO | rem o smaku cytrynowym z 10% ciasteczkami. | według uznania | 3 | 2 | Ciastko cytrynowe | ● | ||||||
PC816 | SPECULOOS | Krem o smaku biszkoptu z cynamonem. Wzbogacony w 37% drobnymi kawałkami ciastek. | według uznania | 3 | 2 | Ciastko cynamonowe | ● | ● |