Semifreddi

Semifreddi

Kompletna linia do przygotowania semifreddo, deserów łyżkowych, mrożonych ciast i pojedynczych porcji.

Kod Nazwa produktu Opis Typ Dozowanie Kg W opakowaniu Smak H/C
P006B BIANCOCREAM Produkt w proszku do rozcieńczenia w zimnym mleku. Ubijany w mikserze planetarnym i aromatyzowany idealnie nadaje się do przygotowania musów do ciast i pojedynczych porcji semifreddo. Doskonałe gorące lody robione z mleka i lodów śmietankowych. Dodany do mieszanki może nadać lodom większą kremowość i objętość. Proszek 500g/l 2,5 4 Neutralny C
P1104 COLD GELÈE Mieszanka cukrów i zimnej żelatyny, idealna do tworzenia wkładek żelowych do ciast, semifreddo i lodów z falbankami oraz przecierów owocowych. Proszek 80/100g/l 1 10 Neutralny H
PC039P FIOR DI LATTE Produkt w postaci pasty do wyrobu lodów semifreddos charakteryzujący się bogatym mlecznym smakiem. Pasta według uznania 3 2 Krem mleczny C
PC554 GRANMOUSSE NEUTRO Produkt w postaci pasty do wyrobu lodowych semifreddos w połączeniu z pastami aromatycznymi pozwala na stworzenie deserów o dowolnym smaku. Pasta 400g/l 1 6 Neutralny C
PC553 GRANMOUSSE PANNA Produkt w postaci pasty do wyrobu lodów semifreddos charakteryzujący się bogatym kremowym smakiem. Pasta 500g/l 1 6 Śmietanka C
P291 MONRO Niezawierający tłuszczów roślinnych, jest to produkt dedykowany do produkcji semifreddos, deserów czy gorących lodów. Proszek 500g/l 2,5 4 Neutralny C
P1103 SEMIFREDDO ANIMA Całkowicie naturalna baza, idealna do przygotowania semifreddos. Nie zawiera tłuszczów roślinnych i aromatów. Idealne w połączeniu z bezą lub innymi produktami jajecznymi. Proszek 150g/l 2 4 Neutralny C
P1272 SEMIFREDDO LACTOSE FREE Preparat w proszku bez laktozy, wolny od tłuszczów roślinnych i emulgatorów. Pozwala szybko przygotować stabilne, kremowe i nadające się do krojenia semifreddo w temperaturze -18°C. Proszek 140g/l 2 4 Wanilia C
P1052 SEMIFREDDO PERFETTO Preparat w proszku wolny od tłuszczów roślinnych i emulgatorów. Pozwala szybko przygotować stabilne, kremowe i nadające się do krojenia semifreddo w temperaturze -18°C. Proszek 200g/l 2 4 Wanilia C
P1000 SEMIFREDDO VEGAN Preparat w proszku do tworzenia wegańskich semifreddos, pozbawiony emulgatorów i jakichkolwiek elementów pochodzenia zwierzęcego. Proszek 150/180g/l 1 10 Wanilia C
PC670 SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO Naturalna baza owocowa o dużej wszechstronności i wolna od emulgatorów do tworzenia sorbetów, cremolat i semifreddos. Pasta 310g/l 1,25 10 Neutralny
P1232 SPEEDY +4 Produkt w proszku, który dodany do produktów linii Speedy pozwala uzyskać stabilny mus w dodatniej temperaturze. Speedy +4 można przechowywać w temperaturze do -18°C bez powodowania niepożądanych zmian konstrukcyjnych. Proszek 50/70g/l 1 8 Neutralny C
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl