Kompletna linia do przygotowania semifreddo, deserów łyżkowych, mrożonych ciast i pojedynczych porcji.
Semifreddi
Semifreddi
Kod | Nazwa produktu | Opis | Typ | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | H/C | ||||||
P006B | BIANCOCREAM | Produkt w proszku do rozcieńczenia w zimnym mleku. Ubijany w mikserze planetarnym i aromatyzowany idealnie nadaje się do przygotowania musów do ciast i pojedynczych porcji semifreddo. Doskonałe gorące lody robione z mleka i lodów śmietankowych. Dodany do mieszanki może nadać lodom większą kremowość i objętość. | Proszek | 500g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | C | ● | ● | ||||
P1104 | COLD GELÈE | Mieszanka cukrów i zimnej żelatyny, idealna do tworzenia wkładek żelowych do ciast, semifreddo i lodów z falbankami oraz przecierów owocowych. | Proszek | 80/100g/l | 1 | 10 | Neutralny | H | ● | ● | ||||
PC039P | FIOR DI LATTE | Produkt w postaci pasty do wyrobu lodów semifreddos charakteryzujący się bogatym mlecznym smakiem. | Pasta | według uznania | 3 | 2 | Krem mleczny | C | ● | |||||
PC554 | GRANMOUSSE NEUTRO | Produkt w postaci pasty do wyrobu lodowych semifreddos w połączeniu z pastami aromatycznymi pozwala na stworzenie deserów o dowolnym smaku. | Pasta | 400g/l | 1 | 6 | Neutralny | C | ● | ● | ||||
PC553 | GRANMOUSSE PANNA | Produkt w postaci pasty do wyrobu lodów semifreddos charakteryzujący się bogatym kremowym smakiem. | Pasta | 500g/l | 1 | 6 | Śmietanka | C | ● | |||||
P291 | MONRO | Niezawierający tłuszczów roślinnych, jest to produkt dedykowany do produkcji semifreddos, deserów czy gorących lodów. | Proszek | 500g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | C | ● | |||||
P1103 | SEMIFREDDO ANIMA | Całkowicie naturalna baza, idealna do przygotowania semifreddos. Nie zawiera tłuszczów roślinnych i aromatów. Idealne w połączeniu z bezą lub innymi produktami jajecznymi. | Proszek | 150g/l | 2 | 4 | Neutralny | C | ● | ● | ||||
P1272 | SEMIFREDDO LACTOSE FREE | Preparat w proszku bez laktozy, wolny od tłuszczów roślinnych i emulgatorów. Pozwala szybko przygotować stabilne, kremowe i nadające się do krojenia semifreddo w temperaturze -18°C. | Proszek | 140g/l | 2 | 4 | Wanilia | C | ● | ● | ||||
P1052 | SEMIFREDDO PERFETTO | Preparat w proszku wolny od tłuszczów roślinnych i emulgatorów. Pozwala szybko przygotować stabilne, kremowe i nadające się do krojenia semifreddo w temperaturze -18°C. | Proszek | 200g/l | 2 | 4 | Wanilia | C | ● | ● | ||||
P1000 | SEMIFREDDO VEGAN | Preparat w proszku do tworzenia wegańskich semifreddos, pozbawiony emulgatorów i jakichkolwiek elementów pochodzenia zwierzęcego. | Proszek | 150/180g/l | 1 | 10 | Wanilia | C | ● | ● | ● | ● | ||
PC670 | SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO | Naturalna baza owocowa o dużej wszechstronności i wolna od emulgatorów do tworzenia sorbetów, cremolat i semifreddos. | Pasta | 310g/l | 1,25 | 10 | Neutralny | ● | ● | ● | ● | |||
P1232 | SPEEDY +4 | Produkt w proszku, który dodany do produktów linii Speedy pozwala uzyskać stabilny mus w dodatniej temperaturze. Speedy +4 można przechowywać w temperaturze do -18°C bez powodowania niepożądanych zmian konstrukcyjnych. | Proszek | 50/70g/l | 1 | 8 | Neutralny | C | ● |