Kompletna linia do przygotowania semifreddo, deserów łyżkowych, mrożonych ciast i pojedynczych porcji.
Produkty deserowe
Produkty deserowe
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | H/C | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
B901 | CREAMOUSSE | Produkt w proszku do przygotowania musów i Panna Cotta. Może być stosowany jako stabilizator do bitej śmietany. |
100g/l | 1 | 10 | Krem | H/C | ● | |||||
P1235 | CREMA PER TIRAMISÚ | Produkt w proszku idealny do sporządzenia stabilnego kremu z mascarpone. Zmieszany z innymi wyrobami cukierniczymi może służyć do wyrobu musów, bawarskich, deserów kremowych i innych deserów z kremem mascarpone |
180g/l śmietanki – 15% całej mieszanki | 0,9 | 10 | Ser mascarpone | C | ● | |||||
P1233 | CUSTARD CREAM BASE | Produkt w proszku idealny do łatwego i szybkiego wykonania kremu. Znakomicie nadaje się również do przyrządzania produktów na bazie żółtek, takich jak: deserów kremowych, kremu bawarskiego i semifreddo |
300g/l | 1 | 10 | Mleko | H/C | ● | |||||
B1015 | EVULCREAM | Półprodukt w proszku o działaniu żelującym i stabilizującym, idealny do wykonania kremów bawarskich, panny cotty i galaretki |
130-150g/l | 1,5 | 10 | Mleko | rozpuścić w wodzie o temperaturze 35-40°C. | ● | ● | ||||
B908 | FINICREAM | Produkt w proszku z czystą etykietą do przygotowania panna cotta o gładkiej i jedwabistej konsystencji |
100g/l | 0,6 | 15 | Neutralny | H | ● | ● | ||||
P138 | MERINGA PIU’ | Idealny do produktów na bazie białek jaj, takich jak bezy do semifreddo, pieczone bezy i makaroniki. | 400g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | H/C | ● | ● | ||||
P1232 | SPEEDY +4 | Produkt w proszku z linni Speedy, pozwala wyprodukować stabilny mus w dodatniej temperaturze. Speedy +4 można przechowywać w temperaturrze -18°C, bez niepożądanych zmian w strukturze |
50/70g/l | 1 | 8 | Neutralny | H | ● | |||||
B907 | STABCREAM VANILLE | Idealny produkt do utrwalania ubitej śmietany. Charakteryzuje się przyjemnym waniliowym aromatem. |
80g/l | 1 | 10 | Wanilia | H/C | ● | ● |