Kompletna linia do przygotowania semifreddo, deserów łyżkowych, mrożonych ciast i pojedynczych porcji.
Produkty deserowe
Produkty deserowe
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | H/C | ||||||
B901 | CREAMOUSSE | Sproszkowany składnik przeznaczony do sporządzania musów i bavarois, panna cotta. Można go stosować jako korek do kremu. | 100g/l | 1 | 10 | Krem | H/C | ● | |||||
P1235 | CREMA PER TIRAMISÚ | Produkt w proszku do tworzenia kremu mascarpone stabilnego w dodatnich temperaturach. W połączeniu z innymi wyrobami cukierniczymi pozwala na tworzenie musów, bavarois, kremów i innych deserów na bazie kremu mascarpone. | 180g/l śmietanki – 15% całej mieszanki | 0,9 | 10 | Ser mascarpone | C | ● | |||||
P1233 | CUSTARD CREAM BASE | Produkt w proszku idealny do szybkiego i łatwego tworzenia kremów. Doskonale nadaje się również do przygotowywania przetworów na bazie żółtka jaj, takich jak kremy, crème anglaise, bawarskie i semifreddos | 300g/l | 1 | 10 | Mleko | H/C | ● | |||||
B1015 | EVULCREAM | Półprodukt w proszku o działaniu żelującym i stabilizującym. Idealnie nadaje się do sporządzania musów, bavarois, panna cotty, wkładów owocowych i galaretek. | 130-150g/l | 1,5 | 10 | Mleko | rozpuścić w wodzie o temperaturze 35-40°C. | ● | ● | ||||
B908 | FINICREAM | Produkt w proszku z czystą etykietą, umożliwiający przygotowanie panna cotty o gładkiej i jedwabistej konsystencji. | 100g/l | 0,6 | 15 | Neutralny | H | ● | ● | ||||
P138 | MERINGA PIU’ | Idealny do przyrządzania produktów na bazie białek jaj takich jak bezy do semifreddos, pieczone bezy, dacquoise i makaroniki. | 400g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | H/C | ● | ● | ||||
P1232 | SPEEDY +4 | Produkt w proszku, który dodany do produktów linii Speedy pozwala uzyskać stabilny mus w dodatniej temperaturze. Speedy +4 można przechowywać w temperaturze do -18°C bez powodowania niepożądanych zmian konstrukcyjnych. | 50/70g/l | 1 | 8 | Neutralny | H | ● | |||||
B907 | STABCREAM VANILLE | Idealny produkt zapewniający stabilność bitej śmietany w miarę upływu czasu. Charakteryzuje się przyjemnym waniliowym smakiem. | 80g/l | 1 | 10 | Wanilia | H/C | ● | ● |