Glazury, do oblewania ciast , posiadają nieprzezroczysty wygląd miękką i chrupiąca strukturę,o błyszczących odcieniach i kremowej konsystencji, można kroić je łatwo nawet w temperaturze -18 C.
Glazury
Glazury - Crock edition
Kod | Nazwa produktu | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | H/C | |||||||
PC794 | LA GLASSA BIANCA CROCK
|
według uznania | 3 | 2 | Biała czekolada z migdałami | C | ● | ||||||
PC795 | LA GLASSA FONDENTE CROCK
|
według uznania | 3 | 2 | Ciemna czekolada z ziarnami kakaowca | C | ● | ||||||
PC796 | LA GLASSA GIANDUIA CROCK
|
według uznania | 3 | 2 | Gianduia z orzechami laskowymi | C | ● | ||||||
PC804 | LA GLASSA PISTACCHIO CROCK | według uznania | 3 | 2 | Pistacja | ● |