Lody wegańskie - baza

VEGANOK to najbardziej rozpowszechniony europejski standard wegański, posiadający dziś ponad 16 000 certyfikowanych referencji. Marka gwarancyjna, na której opierają się firmy, aby zapewnić konsumentów o całkowitym braku składników pochodzenia zwierzęcego w swoich produktach i zgodności z rygorystycznymi normami etycznymi. Od ponad 20 lat przestrzeganie specyfikacji VEGANOK jest dla każdej firmy produkcyjnej synonimem przejrzystości, niezawodności i etyki.

Kod Nazwa produktu Opis Dozowanie Kg W opakowaniu Smak H/C
B920 BASE PURE VEGAN P.Z
NOWOŚĆ
Kompletna wegańska baza bez sztucznych aromatów, doskonale zbilansowana do aromatyzowania wyłącznie słodkimi pastami (karmel, kawa itp.) 480g/l 1,3 8 Neutralny H
B921 BASE PURE VEGAN P.G.
NOWOŚĆ
Baza wegańska z czystą etykietą, pozbawiona aromatów i doskonale zbilansowana do aromatyzowania wyłącznie tłustymi pastami (orzechy laskowe, pistacje itp.). Z cukrem trzcinowym, masłem kakaowym i błonnikiem cytrusowym. 480g/l 1,3 8 Neutralny H
B922 BASE PURE VEGAN CIOCCOLATO
NOWOŚĆ
Kompletna wegańska baza bez aromatów, z wysokim procentem proszku czekoladowego (15%) i niskotłuszczowego proszku kakaowego (18,8%). 670g/l 1,3 8 Gorzka czekolada H
B848 PERFECTA PLUS Wysokowydajna baza zarówno na gorąco, jak i na zimno, niezawierająca emulgatorów. Pozwala uzyskać kremowe lody oraz uwydatnia barwę dodanych owoców. 40g/l 2,5 4 Neutralny H/C
B217B FRUTTA PIU’ GIUBILEO Całkowicie naturalna baza do stosowania na gorąco, idealna do produkcji sorbetów lub Variegatur. 100g/l 1 12 Neutralny H
B212 FRUTTA GIUBILEO Całkowicie naturalna baza do stosowania na gorąco w celu uzyskania sorbetów, które doskonale podkreślą smak i barwę owoców. 250g/l 1 12 Neutralny H
PC670 SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO Kompletna, naturalna baza w syropie, pozbawiona emulgatorów i złożona wyłącznie z naturalnych składników, zawierająca cukier trzcinowy i winogronowy. Idealnie nadaje się do tworzenia sorbetów i kremolatów na zimno. 310g/l 1,25 10 Neutralny C
P851 VEGANYO Baza do produkcji lodów o smaku jogurtowym, niezawierająca produktów pochodzenia zwierzęcego. Z cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. 480g/l 1,3 8 Jogurt H
B358 BASE VEGANA Neutralna baza do lodów bez składników pochodzenia zwierzęcego stworzona tak, aby uzyskać kremowość i strukturę charakterystyczną dla lodów na bazie mleka 480g/l 2,5 4 Neutralny H
P374D Baza do tworzenia lodów z gorzkiej czekolady bez produktów pochodzenia zwierzęcego z dodatkiem kakao i czystej ciemnej czekolady. 670g/l 1,6 8 Czekolada H
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl