Kompletna linia do przygotowania semifreddo, deserów łyżkowych, mrożonych ciast i pojedynczych porcji.
Semifreddi
Semifreddi
Kod | Nazwa produktu | Opis | Typ | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | H/C | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
P006B | BIANCOCREAM | Produkt w proszku do rozcieńczenia w zimnym mleku. Ubijać w mikserze planetarnym z pastą aromatyzującą, idealnie nadaje się do robienia musów, ciast i monoporcji lub do produkcji ciepłych lodów. Dodany do mieszanki, może zwiększyć kremowość, objętość oraz poczucie cieplejszych lodów. |
Proszek | 500g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | C | ● | ● | ||||
P1104 | COLD GELÈE | Mieszanka cukrów i zimnej żelatyny, idealna do tworzenia żeli do ciast, semifreddo oraz przecierów owocowych |
Proszek | 80/100g/l | 1 | 10 | Neutralny | H | ● | ● | ||||
PC039P | FIOR DI LATTE | Pasta do produkcji mrożonych deserów, który charakteryzuje się bogatym, mlecznym smakiem. | Pasta | według uznania | 3 | 2 | Krem mleczny | C | ● | |||||
PC554 | GRANMOUSSE NEUTRO | Pasta do przygotowania mrożonych kremów. Dzięki pastom aromatyzującym pozwala na tworzenie deserów o wielu smakach. Pasta do produkcji mrożonych kremów charakteryzujących się bogatym kremowym smakiem |
Pasta | 400g/l | 1 | 6 | Neutralny | C | ● | ● | ||||
PC553 | GRANMOUSSE PANNA | Pasta do przygotowania mrożonych kremów. Dzięki pastom aromatyzującym pozwala na tworzenie deserów o wielu smakach. Pasta do produkcji mrożonych kremów charakteryzujących się bogatym kremowym smakiem |
Pasta | 500g/l | 1 | 6 | Śmietanka | C | ● | |||||
P291 | MONRO | Produkt bez tłuszczów roślinnych, przeznaczony do tworzenia semifreddo, deserów czy ciepłych lodów. |
Proszek | 500g/l | 2,5 | 4 | Neutralny | C | ● | |||||
P1103 | SEMIFREDDO ANIMA | W pełni naturalna baza, idealna do przygotowania semifreddo. Bez tłuszczów roślinnych i aromatów. Idealna do stosowania w połączeniu z bezą lub innymi produktami jajecznymi |
Proszek | 150g/l | 2 | 4 | Neutralny | C | ● | ● | ||||
P1272 | SEMIFREDDO LACTOSE FREE | Łatwy w użyciu produkt bez laktozy, tłuszczów roślinnych i emulgatorów. Pozwala na szybkie wykonanie stabilnego i kremowego semifreddo, nadaje się do krojenia w temperaturze -18°C. |
Proszek | 140g/l | 2 | 4 | Wanilia | C | ● | ● | ||||
P1052 | SEMIFREDDO PERFETTO | Łatwy w użyciu produkt w proszku, bez tłuszczów roślinnych i emulgatorów. Pozwala na szybkie wykonanie stabilnego i kremowego semifreddo, nadaje się do krojenia w temperaturze -18°C. |
Proszek | 200g/l | 2 | 4 | Wanilia | C | ● | ● | ||||
P1000 | SEMIFREDDO VEGAN | Produkt w proszku do przygotowania wegańskiego semifreddo,bez emulgatorów i jakichkolwiek produktów pochodzenia zwierzęcego. |
Proszek | 150/180g/l | 1 | 10 | Wanilia | C | ● | ● | ● | ● | ||
PC670 | SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO | Baza naturalna, nie zawiera emulgatorów, posiada tylko naturalne składniki. Idealny do robienia sorbetów, Cremolat i Semifreddo | Pasta | 310g/l | 1,25 | 10 | Neutralny | ● | ● | ● | ● | |||
P1232 | SPEEDY +4 | Produkt w proszku, który dodany do produktów z linii Speedy pozwala na stworzenie stabilnego musu w dodatniej temperaturze. Speedy +4 można przechowywać w temperaturze -18°C, bez niepożądanych zmian w strukturze |
Proszek | 50/70g/l | 1 | 8 | Neutralny | C | ● |