Semifreddi

Semifreddi

Kompletna linia do przygotowania semifreddo, deserów łyżkowych, mrożonych ciast i pojedynczych porcji.

Kod Nazwa produktu Opis Typ Dozowanie Kg W opakowaniu Smak H/C
P006B BIANCOCREAM Produkt w proszku do rozcieńczenia w zimnym
mleku. Ubijać w mikserze planetarnym z pastą
aromatyzującą, idealnie nadaje się do robienia
musów, ciast i  monoporcji lub do produkcji ciepłych lodów. Dodany do mieszanki, może zwiększyć kremowość, objętość oraz poczucie cieplejszych lodów.
Proszek 500g/l 2,5 4 Neutralny C
P1104 COLD GELÈE Mieszanka cukrów i zimnej żelatyny, idealna
do tworzenia żeli do ciast, semifreddo oraz
przecierów owocowych
Proszek 80/100g/l 1 10 Neutralny H
PC039P FIOR DI LATTE Pasta do produkcji mrożonych deserów, który charakteryzuje się bogatym, mlecznym smakiem. Pasta według uznania 3 2 Krem mleczny C
PC554 GRANMOUSSE NEUTRO Pasta do przygotowania mrożonych kremów. Dzięki
pastom aromatyzującym pozwala na tworzenie deserów o wielu smakach. Pasta do produkcji mrożonych kremów charakteryzujących się
bogatym kremowym smakiem
Pasta 400g/l 1 6 Neutralny C
PC553 GRANMOUSSE PANNA Pasta do przygotowania mrożonych kremów. Dzięki
pastom aromatyzującym pozwala na tworzenie deserów o wielu smakach. Pasta do produkcji mrożonych kremów charakteryzujących się
bogatym kremowym smakiem
Pasta 500g/l 1 6 Śmietanka C
P291 MONRO Produkt bez tłuszczów roślinnych, przeznaczony
do tworzenia semifreddo, deserów czy ciepłych lodów.
Proszek 500g/l 2,5 4 Neutralny C
P1103 SEMIFREDDO ANIMA W pełni naturalna baza, idealna do przygotowania
semifreddo. Bez tłuszczów roślinnych i aromatów. Idealna do stosowania w połączeniu z bezą lub innymi produktami jajecznymi
Proszek 150g/l 2 4 Neutralny C
P1272 SEMIFREDDO LACTOSE FREE Łatwy w użyciu produkt bez laktozy, tłuszczów roślinnych i emulgatorów. Pozwala na szybkie wykonanie stabilnego i kremowego semifreddo,
nadaje się do krojenia w temperaturze -18°C.
Proszek 140g/l 2 4 Wanilia C
P1052 SEMIFREDDO PERFETTO Łatwy w użyciu produkt w proszku, bez tłuszczów
roślinnych i emulgatorów. Pozwala na szybkie wykonanie stabilnego i kremowego semifreddo, nadaje się do krojenia w temperaturze -18°C.
Proszek 200g/l 2 4 Wanilia C
P1000 SEMIFREDDO VEGAN Produkt w proszku do przygotowania wegańskiego
semifreddo,bez emulgatorów i jakichkolwiek produktów pochodzenia zwierzęcego.
Proszek 150/180g/l 1 10 Wanilia C
PC670 SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO Baza naturalna, nie zawiera emulgatorów, posiada tylko naturalne składniki. Idealny do robienia sorbetów, Cremolat i Semifreddo Pasta 310g/l 1,25 10 Neutralny
P1232 SPEEDY +4 Produkt w proszku, który dodany do produktów
z linii Speedy pozwala na stworzenie stabilnego
musu w dodatniej temperaturze. Speedy +4
można przechowywać w temperaturze -18°C, bez
niepożądanych zmian w strukturze
Proszek 50/70g/l 1 8 Neutralny C
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl