Bazy mleczne

Bazy mleczne - średnie dozowanie

Naszą ofertę baz mlecznych podzieliliśmy na szeroką propozycję, która w pełni zaspokoi wszelkie potrzeby współczesnego lodziarza. Bazy o wysokim, średnim i niskim dozowaniu, poddawane obróbce na gorąco lub na zimno, z tłuszczami roślinnymi lub bez.

Kod Nazwa produktu Opis Dozowanie Kg W opakowaniu Smak C/Z A/V
B898 BASE NATURALE 75 Baza mleczna charakteryzująca się czystą etykietą, pozbawiona tłuszczów roślinnych i emulgatorów. Kremowy, jedwabisty, odporny na zmiany temperatury. Gwarantuje doskonałe utrzymanie wybiegu w miarę upływu czasu. 75g/l 1 10 Neutralny z nutami mleka, śmietanki i wanilii C A
B211A LATTE GIUBILEO Naturalna baza mleczna, pozbawiona tłuszczów roślinnych, emulgatorów i sztucznych aromatów. Pozwala uzyskać lody o doskonałej smarowności, kremowości, jedwabistości i miękkości nawet w temperaturze -20. Doskonała również do produkcji ciast i wyrobów na wynos, dzięki większej miękkości nawet w bardzo niskich temperaturach przechowywania. 100g/l 1 12 Neutralny z nutami wanilii i miodu C
B346 INVIDIA Baza mleczna bez tłuszczów roślinnych, charakteryzująca się zrównoważonym aromatem mleka i śmietany, co pozwala na uzyskanie zwartych i ciepłych na podniebieniu lodów. 100g/l 2,5 4 Mleko/śmietana C
B032 BASE GIUBILEO FRUTTA Baza mleczna bez tłuszczów roślinnych. Obecność frakcjonowanych tłuszczów mlecznych sprawia, że ​​produkt jest stabilny, jedwabisty, bogaty i odporny na szok termiczny. 100g/l 2,5 4 Krem z nutą masła C
B147 BASE SAN MARCO 100 Kompletna baza bez laktozy, charakteryzująca się kremowością i stabilnością struktury. 100g/l 2,5 4 Mleko Z V
B148 BASE S.MARCO 100 PANNA Baza mleczna nadająca się do obróbki na gorąco i na zimno, charakteryzująca się wyraźnym kremowym aromatem, doskonałą smarowalnością, kremowością i trwałością. 100g/l 2,5 4 Krem Z V
B024A COMPRIPAN 100 Tradycyjna baza o bogatym smaku mleka i śmietanki. 100g/l 2,5 4 Z
B026D UNICA Baza bez tłuszczów roślinnych, charakteryzująca się mocnym aromatem mleka i śmietanki. Rezultatem są miękkie, kremowe lody, czyste na podniebieniu, o wytrawnej, mocno przerośniętej strukturze. 100g/l 2,5 4 Mleko z nutami śmietanki i wanilii Z
B005 NIRVANA Baza do obróbki na gorąco i na zimno, idealna do uzyskania kremowych lodów o zrównoważonym profilu aromatycznym. Umożliwia doskonałe uszczelnienie, szczególnie w przypadku wysokich lodów w gablocie, w połączeniu z dużą łatwością smarowania. 100g/l 2,5 4 Mleko Z V
B118 NIRVANA PANNA Baza do obróbki na gorąco i na zimno, idealna do otrzymywania wysokich lodów w gablotach o doskonałej smarowności, miękkości i kremowości. 100g/l 2,5 4 Mleko, śmietanka i wanilia Z V
B202 NIRVANA R Neutralna baza smakowa, którą można obrabiać na gorąco i na zimno, aby uzyskać doskonałą strukturę i kremowość. 100g/l 2,5 4 Mleko Z V
B138 MUSA 150 Baza odpowiednia do uzyskania lodów ciepłych na podniebieniu, kremowych i smarowalnych o strukturze odpornej na zmiany temperatury. 150g/l 2,5 4 Mleko Z V
B312 ROYALPANNA Baza mleczna bez tłuszczów roślinnych, stworzona z prostych składników. Charakteryzuje się zrównoważonym aromatem śmietanki, bogatym smakiem, doskonałą strukturą i kremowością. 180g/l 2 4 Krem Z
B311A ROYALBASE Baza charakteryzująca się intensywnym aromatem mleka i wanilii do lodów kremowych, o doskonałej strukturze i trwałości. 180g/l 2 4 Mleko i wanilia Z V
B897 ROYALBASE PLUS Baza charakteryzująca się intensywnym aromatem mleka i wanilii do lodów kremowych, o doskonałej strukturze i trwałości. Do obróbki wyłącznie z dodatkiem mleka, śmietanki i cukru granulowanego. 190g/l 2 4 Mleko i wanilia Z V
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl