Bazy mleczne

Bazy mleczne - średnie dozowanie

Naszą ofertę baz mlecznych podzieliliśmy na szeroką propozycję, która w pełni zaspokoi wszelkie potrzeby współczesnego lodziarza. Bazy o wysokim, średnim i niskim dozowaniu, poddawane obróbce na gorąco lub na zimno, z tłuszczami roślinnymi lub bez.

Kod Nazwa produktu Opis Dozowanie Kg W opakowaniu Smak C/Z A/V
B898 BASE NATURALE 75 Baza mleczna z czystą etykietą, zastosowanie takich składników jak błonnik ziemniaczany i błonnik cytrusowy
umożliwia uzyskanie napowietrzonego i kremistego produktu.
75g/l 1 10 Neutralny z nutami mleka, śmietanki i wanilii C A
B211A LATTE GIUBILEO Naturalna baza mleczna, pozbawiona tłuszczów roślinnych, emulgatorów i sztucznych aromatów. Pozwala uzyskać lody o doskonałej smarowności, kremowości, jedwabistości i miękkości nawet w temperaturze -20. Doskonała również do produkcji ciast i wyrobów na wynos, dzięki większej miękkości nawet w bardzo niskich temperaturach przechowywania. 100g/l 1 12 Neutralny z wanilią
i posmakiem miodu
C
B346 INVIDIA Baza mleczna bez tłuszczów roślinnych, charakteryzująca się zrównoważonym aromatem mleka i śmietany, co pozwala na uzyskanie zwartych i ciepłych na podniebieniu lodów. 100g/l 2,5 4 Mleczno śmietankowy C
B032 BASE GIUBILEO FRUTTA Baza mleczna bez tłuszczów roślinnych. Obecność frakcjonowanych tłuszczów mlecznych sprawia, że ​​produkt jest stabilny, jedwabisty, bogaty i odporny na szok termiczny. 100g/l 2,5 4 Krem z nutą masła C
B147 BASE SAN MARCO 100 Kompletna baza bez laktozy, charakteryzująca się kremowością i stabilnością struktury. 100g/l 2,5 4 Mleczny Z V
B148 BASE S.MARCO 100 PANNA Baza mleczna o śmietankowym smaku plastyczna, kremista odporna na wahania temperatury. 100g/l 2,5 4 Śmietankowy Z V
B024A COMPRIPAN 100 Tradycyjna baza mleczna charakteryzuje się mleczno –
śmietankowym smakiem.
100g/l 2,5 4 Mleczno- śmietankowy Z
B026D UNICA Beztłuszczowa baza roślinna, charakteryzuje się silnym
aromatem mleczno śmietankowym. Zapewnia lodom miękkość i kremowość, o neutralnym smaku. Doskonale nadaje się do lodów wysoko wypiętrzonych w witrynie
100g/l 2,5 4 Mleczno śmietankowy
z wanilią
Z
B005 NIRVANA Baza idealna do wykonania kremowych lodów, wyjątkowo
smacznych i plastycznych. Doskonale nadaje się do
lodów wysoko wypiętrzonych w witrynie.
100g/l 2,5 4 Mleczny Z V
B118 NIRVANA PANNA Baza do obróbki na gorąco i na zimno, idealna do otrzymywania wysokich lodów w gablotach o doskonałej smarowności, miękkości i kremowości. 100g/l 2,5 4 Mleczno śmietankowy z wanilią Z V
B202 NIRVANA R Neutralna baza smakowa, którą można obrabiać na gorąco i na zimno, aby uzyskać doskonałą strukturę i kremowość. 100g/l 2,5 4 Neutralny Z V
B138 MUSA 150 Pozwala na uzyskanie lodów mocno napowietrzonych,
o doskonałej ciepłej strukturze. Odporna na zmiany temperatur.
150g/l 2,5 4 Mleczny Z V
B312 ROYALPANNA Beztłuszczowa baza mleczna pochodzenia roślinnego,
wykonana z prostych składników. Charakteryzuje się zrównoważonym aromatem mleka, bogatym smakiem, doskonałą strukturą i kremistością
180g/l 2 4 Śmietankowo waniliowy Z
B311A ROYALBASE Baza lekko aromatyzowana mlekiem. Nawet najprostsze
receptury pozwalają na uzyskanie lodów o wspaniałej strukturze i trwałości.
180g/l 2 4 Mleczno waniliowy Z V
B897 ROYALBASE PLUS Baza charakteryzująca się mocnym aromatem mleka i
wanilii dla kremowych lodów o doskonałej strukturze
i trwałości. Do produkcji stosowane są tylko mleko,
śmietanka i cukier.
190g/l 2 4 Mleczno waniliowy Z V
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl