Naszą ofertę baz mlecznych podzieliliśmy na szeroką propozycję, która w pełni zaspokoi wszelkie potrzeby współczesnego lodziarza. Bazy o wysokim, średnim i niskim dozowaniu, poddawane obróbce na gorąco lub na zimno, z tłuszczami roślinnymi lub bez.
Bazy mleczne
Bazy mleczne - wysokie dozowanie
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | C/F | A/V | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
B356 | BASE ITALIA 250 | Kompletna baza o świeżym smaku i łagodnym aromacie mleczno waniliowym. |
250g/l | 2 | 4 | Mleczno waniliowy | C | V | ● | ● | |||
B165B | HEIDI | Gotowa baza do lodów mlecznych, pozwala uzyskać lody o wyjątkowej strukturze w prosty i praktyczny sposób, zarówno na zimo ,jak i na ciepło lody miękkie o kremowej konsystencji. |
300g/l | 2 | 4 | Śmietankowy | C | V | ● | ● | |||
B852 | COMPRIMIX 500 | Stabilna i łatwa w użyciu baza, o ciekawym śmietankowym smaku. | 330g/l | 2,5 | 4 | Śmietankowy | C | V | ● | ||||
B913 | DOLOMITI 500 | Baza stabilna, łatwa w użyciu, o neutralnym smaku i rozpuszczalna zarówno na zimno jak i na ciepło. |
500g/l | 2,5 | 4 | Mleczny | C/F | V | ● |