Giubileo Experience to program, dzięki któremu lodziarnie mogą proponować swoim klientom niezwykłe lody o wyjątkowej jakości. Z baz zostały całkowicie wyeliminowane emulgatory oraz utwardzone tłuszcze roślinne. Receptury przewidują zastosowanie cukru trzcinowego i winogronowego, a także świeżej śmietany oraz mleka, które możemy łączyć z wysoką jakością past i surowców.
Produkty w proszku Giubileo
Kod | Nazwa produktu | Opis | Dozowanie | Kg | W opakowaniu | Smak | |||||||
P394 | CIOCCOLATO MIX GIUBILEO P | Produkt na bazie proszku z gorzkiej czekolady i niskotłuszczowego kakao. Idealny do sorbetów czekoladowych, musów, kremów, bavarois i gorącej czekolady. | 70/100g/l | 1,5 | 2 | Gorzka czekolada | ● | ● | ● | ||||
P455C | LIQUIRIZIA PURA PREMIUM | 100% czysty proszek lukrecjowy. | 25g/l | 1 | 10 | Lukrecja | ● | ● | ● | ● | |||
P408A | MASCARGEL GIUBILEO | Produkt w proszku o charakterystycznym aromacie mascarpone. | 50g/l | 1 | 10 | Ser mascarpone | ● | ● | |||||
P485 | TE’ MATCHA GIUBILEO | Produkt w proszku na bazie herbaty Matcha, pozbawiony aromatów i barwników. | 100g/l | 1 | 12 | Herbata Matcha | ● | ● | ● | ● |