Pasty Giubileo

Giubileo Experience to program, dzięki któremu lodziarnie mogą proponować swoim klientom niezwykłe lody o wyjątkowej jakości. Z baz zostały całkowicie wyeliminowane emulgatory oraz utwardzone tłuszcze roślinne. Receptury przewidują zastosowanie cukru trzcinowego i winogronowego, a także świeżej śmietany oraz mleka, które możemy łączyć z wysoką jakością past i surowców.

Kod Nazwa produktu Opis Dozowanie Kg W opakowaniu Smak
PC650PB AMARETTO GIUBILEO Pasta bogata w okruchy amaretti z cukrem winogronowym i surowym cukrem trzcinowym o przyjemnym smaku gorzkich migdałów. 100g/l 2,5 2 Amaretto i gorzki migdał
PC626PB CAFFE’ DEL NONNO GIUBILEO Pasta na bazie prawdziwego ekstraktu kawy z mieszanką arabiki i Robusty, nierafinowanego cukru trzcinowego i cukru winogronowego. 50g/l 3 2 Kawa
PC627PB CANNELLA GIUBILEO Pasta na bazie czystego cynamonu, cukru trzcinowego i winogronowego. 50g/l 3 2 Cynamon
PC637PB CARAMEL MOU GIUBILEO Pasta na bazie słodzonego zagęszczonego mleka pełnego, karmelizowanego cukru, nierafinowanego cukru trzcinowego i cukru winogronowego, o charakterystycznym smaku toffi. 80g/l 3 2 Toffi
PC646P CARAMELLO SALATO GIUBILEO Pasta na bazie słodzonego zagęszczonego mleka pełnego i karmelizowanego cukru, nierafinowanego cukru trzcinowego, cukru winogronowego, o charakterystycznym smaku toffi ze szczególną nutą soli. 100g/l 3 2 Solone toffi
PC634PB COCCO GIUBILEO Pasta z suszonego kokosa, cukru trzcinowego i cukru winogronowego. 100g/l 3 2 Orzech kokosowy
PC643PB LIQUIRIZIA ANICE STELLATO GIUBILEO Pasta na bazie lukrecji z nutą anyżu gwiazdkowatego, z dodatkiem surowego cukru trzcinowego i cukru winogronowego. 100g/l 2,5 2 Lukrecja i anyż
PC649PB MALAGA GIUBILEO Pasta z żółtkiem, rumem i rodzynkami, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. 100g/l 3 2 Rodzynki rumowe
PC628PB MENTA PIPERITA GIUBILEO Pasta z naturalnym aromatem mięty pieprzowej, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. 40-50g/l 3 2 Mięta pieprzowa
PC640PA „NOCCIOLA PIEMONTE IGP” GIUBILEO Rafinowana, lekko prażona pasta z orzechów laskowych Piemontu, posiadająca certyfikat ChOG. 100g/l 2,5 2 100% pasta z prażonych orzechów laskowych
PC089P PISTACCHIO PURO GIUBILEO COLOR Pasta pistacjowa z barwnikiem. 100g/l 2,5 2 Pasta 100% pistacjowa
PC583PB PISTACCHIO PURO GIUBILEO NO COLOR Pasta pistacjowa bez barwników. 100g/l 2,5 2 Pasta 100% pistacjowa
PC434P ROSA GIUBILEO Pasta z aromatycznymi nutami róży, nierafinowanego cukru trzcinowego
i cukru winogronowego.
50g/l 3 2 Róża
PC629PB TIRAMISU’ GIUBILEO (con mascarpone) Pasta inspirowana popularnym włoskim deserem z żółtkiem, winem marsala, kawą i świeżym mascarpone, cukrem trzcinowym, cukrem winogronowym. 80g/l 3 2 Tiramisu
PC636PB VANIGLIA GIUBILEO (Madagascar) Biała pasta z żółtkiem jaj, pestkami wanilii, naturalnym ekstraktem waniliowym z Madagaskaru, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym z nutami cytrusów i migdałów. 50g/l 3 2 Wanilia
PC638PB ZABAIONE DI ZIBIBBO GIUBILEO Pasta z żółtka jaj i sycylijskiego wina IGT zibibbo. 80g/l 2,5 2 Ajerkoniak
PC639PB ZUPPA INGLESE GIUBILEO Pasta z likierem wiśniowym Morello, cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym. 50g/l 3 2 Biszkopt i krem
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl