Lody gastronomiczne

Giubileo Experience to program, dzięki któremu lodziarnie mogą proponować swoim klientom niezwykłe lody o wyjątkowej jakości. Z baz zostały całkowicie wyeliminowane emulgatory oraz utwardzone tłuszcze roślinne. Receptury przewidują zastosowanie cukru trzcinowego i winogronowego, a także świeżej śmietany oraz mleka, które możemy łączyć z wysoką jakością past i surowców.

Kod Nazwa produktu Opis Dozowanie Kg W opakowaniu Smak H/C
B354 GIUBILEO CHEF EXPERIENCE CREMA Baza charakteryzująca się czystą etykietą, wolna od tłuszczów roślinnych i emulgatorów, odpowiednia do przygotowania lodów gastronomicznych na bazie serów, mięsa i ryb. Pozwala uzyskać gładką i kremową strukturę zarówno w zamrażarce wsadowej, jak i w Pacojet. 250g/l 1 10 Neutralny H
B355 GIUBILEO CHEF EXPERIENCE SORBETTO Baza charakteryzująca się czystą etykietą, wolna od tłuszczów roślinnych i emulgatorów, odpowiednia do przygotowania sorbetów gastronomicznych na bazie warzyw. Aby uzyskać gładką i kremową strukturę zarówno w zamrażarce wsadowej, jak i w Pacojet. 320g/l 1,3 8 Neutralny H
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl