Cukier winogronowy

Giubileo Experience to program, dzięki któremu lodziarnie mogą proponować swoim klientom niezwykłe lody o wyjątkowej jakości. Z baz zostały całkowicie wyeliminowane emulgatory oraz utwardzone tłuszcze roślinne. Receptury przewidują zastosowanie cukru trzcinowego i winogronowego, a także świeżej śmietany oraz mleka, które możemy łączyć z wysoką jakością past i surowców.

Kod Nazwa produktu Opis Kg W opakowaniu Smak C/Z
PC606 CUKIER WINOGRONOWY Cukier winogronowy – dostępny wyłącznie w postaci płynnej – jest produktem naturalnym, otrzymywanym z moszczu gronowego w drodze oczyszczania. Złożony głównie z fruktozy i glukozy, doskonale nadaje się do lodów rzemieślniczych, nadając im miękkość i jedwabistość.
Cukier winogronowy Comprital ma stężenie około 65° Brixa i lekko owocowy, nieinwazyjny aromat.
1,3 10 Owocowy
null

Dozowanie

null

Ciepło/zimno

null

Tłuszcze zwierzęce/roślinne

null

Woda/mleko

null

Vegan OK

null

Bezglutenowe

null

Certyfikat Halal

null

Produkt wegański

null

Bez laktozy

Comprital Polska

Comprital Polska Sp. z o.o.
Stanisławowo 52c
05-180 Pomiechówek
tel: 22 785 40 46
e-mail: biuro@comprital.pl